Leipomo Eilamari

Aukioloajat:

Tilaukset sähköpostitse tilaus (at) eilamari.fi tai puhelimitse 050 374 1098 ma-pe klo  10 - 19

Jos numero ei vastaa tai on varattu, voitte jättää tekstiviestillä soittopyynnön tai yrittää myöhemmin uudelleen.
Jälleenmyyntiä koskevat kysymykset yllä olevaan numeroon tai sähköpostitse eila(at)eilamari.fi.

Myymälä  

Yläneen kirkonkylässä, Koulutie 1 /Haverintie 18, 21900 Yläne 

ma-pe   10 - 16  (palvelemme noin klo 20 saakka tarvittaessa)
la           sopimuksen mukaan

Olemme paikalla ma-pe 6-16. Erityisesti ilmoitetun myymäläaukioloajan ulkopuolella toivomme tilausta etukäteen, mutta ilmankin voi tulla. Klo 16 jälkeen voi myös joku olla valmiiksi paikalla, mutta vähemmällä odottamisella selviää, kun soittaa etukäteen. Paikalla olija ei välttämättä kuule koputusta tai ovikelloa, siksi soittaminen on usein tarpeen.

Jos leipää on sopivasti tarjolla, pääsemme paikalle tyypillisesti vartin varoitusajalla, minkä vuoksi kannattaa olla yhteydessä kun liikutte täällä päin. Varaukset yllä olevaan numeroon.

Maksutavat käteinen, pankkikortti sekä lasku tietyin ehdoin.


Hyvä tietää:

Googlen palvelussa näkyneet aukioloaikamme ovat herättäneet ajoittain kysymyksiä. Niissä yhdistyivät tavoitettavuus puhelimitse ja suurin todennäköisyys, että olemme paikalla leipomolla. Maaliskuun 2021 alusta leivomme myös maanantaisin, joten leipää on saatavana silloinkin iltapäivällä. Alkuviikosta ja varsinkin ruuhkaisina aikoina leivomme pääosin postitse tilattuihin toimituksiin, minkä vuoksi samana päivänä leivottuja tuotteita on saatavana ilman tilausta klo 14 jälkeen, kun näemme tuotteiden riittävyyden jo varmemmin.

Yksinkertaisemmin sanottuna palvelemme parhaamme mukaan aina kun olemme paikalla. Jos emme ole valmiina paikalla, joku meistä voi hyvinkin päästä nopeasti leipomolle, siksi kannattaa soittaa (ma-la), jos ilmoittamamme aukioloajat eivät sovi omiin aikatauluihinne. Tämä ei ole vaivaamistamme, vaan silkka ilo!

Myymälän ovikellona toimiva puhelinnumero on 044 986 5338. Jos numero ei vastaa, soittakaa 050 374 1098. Tilamme ovat kuuluvuuden kannalta hieman haastavat.

Tilauksen myymälänoutoon voi jättää myös sähköpostitse tilaus(at)eilamari.fi. Muistattehan laittaa sähköpostiviestiin myös puhelinnumeron, jotta voimme tarvittaessa olla teihin yhteydessä. Ettehän tule noutamaan tilaustanne ennen sovittua aikaa, kiitos!

Myymälästämme on saatavana leipää myös pakasteena.

Tilauksen voi jättää myös tekstiviestinä tai Whatsapp-sovelluksen kautta numeroon 050 374 1098. Tarkistattehan, että olette saaneet kuittauksen tilauksen vastaanottamisesta ennen kuin tulette noutamaan. Tilaus kuitataan, kun se on merkitty leivontalistaan. Kuittaus ei tule aina saman päivän aikana. Jos asia on ajankohtainen alle kolmen vuorokauden aikana, soittakaa! Puhelu voidaan ottaa vastaan myös tilanteissa, joissa viestin lukeminen tai vastaaminen ei ole mahdolllista (esim. autolla ajaessa).

Virallisesti yrityksemme nimi on Eilamari Oy. Yrityksen takana on kaksi äitiä perheineen, Eila ja Mari.

Eilamari 2018 | All Rights Reserved | Webdesign by Grafiini | Powered by Kryptoniitti