Leipomo Eilamari

Tilaukset:

puhelimitse arkipäivisin klo 10 - 19
puh. 050 374 1098

tai sähköpostitse tilaus (at) eilamari.fi 

Jos numero ei vastaa tai on varattu, voitte jättää tekstiviestillä soittopyynnön tai yrittää myöhemmin uudelleen. Jälleenmyyntiä koskevat kysymykset yllä olevaan numeroon tai sähköpostitse eila(at)eilamari.fi.

Aiemmin vanhan myymälän ovikellona toiminut numero ei ole enää myymälän käytössä.

Aukioloajat:

Myymälä

Yläneen kirkonkylässä, Haverintie 3, 21900 Yläne palvelee ympäri vuoden.

Aukioloaikamme syyskuun alusta jouluun vähintään:

ti - to   14 - 17
pe        12 - 17
la         10 - 13

+ sopimuksen mukaan arkisin klo 8-20
(aamunoudot on hyvä sopia jo edellisenä iltana)

Joulusta loppiaiseen sekä arkipyhinä hengähdämme koko leipomon väki.

Sekä aina kun olemme paikalla!

Toimimme useammasta rakennuksessa parin sadan metrin säteellä. Työtehtävien sujuvan hoitamisen vuoksi voimme olla hetkellisesti poissa, minkä vuoksi toivomme, että soitatte, mikäli kaipaatte meitä! Pääsemme nopeasti siirtymään sinne missä on tarve! Usein olemme kuitenkin paikalla ja valmiina palvelemaan myös ilmoitettujen aukioloaikojen ulkopuolella.


Leipomon myymälä uusissa tiloissa jo toista vuotta

Leipomon myymälä on muuttanut toukokuussa 2021 uusiin tiloihin Yläneellä. Olemme nyt aivan kylän keskustassa lähes torin kulmalla.

Myymälässä on tarjoalla runsas valikoima Eilamari-tuotteita: tuoreena, kuivatuotteina, jauhoseoksina, leivontasetteinä ja rajoitettusti pakasteena sekä joskus koe-eriä. Tarjolla on myös kakkoslaatua, mikäli sellaista on syntynyt. Sitä toki pyrimme kaikin keinoin välttämään.  Myös muiden valmistajien tarjolla olevat tuotteet ovat gluteenittomia, maidottomia ja soijattomia, myös kaurattomia ja vehnättömiä. Voitte myös esittää tuotevalikoimaan toiveita.

Eilamari-tuotteet leivotaan päivätyönä eli meillä leipureiden työpäivä alkaa viideltä tai kuudelta aamulla. Tämän vuoksi päivän tuoreleipävalikoima on parhaimmillaan vasta iltapäivällä, kun kaikki päivän tuotteet on ehditty paistaa ja pakata.

Maksutapoina käytössä ovat käteinen, pankkikortti sekä lasku tietyin ehdoin. Kylän pankkiautomaatti sijaitsee myymälää vastapäätä kadun toisella puolella.


Hyvä tietää

Leipomo Eilamari leipoo kahdessa erillisessä rakennuksessa Yläneellä, Haverintien varrella. Myymälämme  on alatalolla osoitteessa Haverintie 3. Varsinainen ja vanha tuttu leipomo, leipomon väen kesken ylätalo, keskittyy varsinaiseen leivontaan ja ennakkotilausten pakkaamiseen ja toimittamiseen. Ylätalolle on myös yrityksemme virallinen osoite Koulutie 1. Talo löytyy Koulutien lisäksi osoitteella Haverintie 18B, mutta sieltä ei siis ole enää mahdollista ostaa tuotteita.

Alatalon pihassa kannattaa katsoa jalkoihinsa, sillä piha on kuoppainen, ja asfaltoitu. Sateen sattuessa pihaan tulee myös lätäköitä. Ne eivät ole syviä, mutta kenkänsä ja sukkansa niissä saa silti kasteltua. Kuopat ovat muisto 90-luvun lamasta. Pihan remontti on suunniteltu kesälle 2024.

Vaikka alatalon tila on rakennettu leipomo-kahvilaksi ja viimeksi ennen meitä siinä on ollut Yläneen Kahvikeidas, meillä ei valitettavasti ole kahviota.

Virallisesti yrityksemme nimi on Eilamari Oy. Yrityksen takana ovat kahden perheen äidit, Eila ja Mari. Olemme siis kahden perheen perheyritys. Leipomotoiminta aloittiin syksyllä 2011, mutta aluksi pyöritimme leipomoa molempien yrittäjien toiminimillä. Yhteiselle osakeyhtiölle leipomotoiminta siirtyi 1.4.2014.
Eilamari 2018 | All Rights Reserved | Webdesign by Grafiini | Powered by Kryptoniitti