Eilamari leipoo Yläneellä

Leipomomme sijaisee Yläneen kirkonkylässä Pöytyällä. Leipomon myymälän osoite on  Haverintie 3. Lähetä tilauksesi osoitteella tilaus (at) eilamari.fi tai soita puh. 050 374 1098  ja poikkea sitten sovittuna päivänä noutamaan leivät puodistamme. Aukioloajat ja tarkemmat tiedot löytyvät täältä: > Yhteystiedot <

Entä missä on Yläne?

Yläneen kirkonkylä sijaitsee Varsinais-Suomen ja Satakunnan rajan tuntumassa Varsinais-Suomen puolella. Kotikuntamme on Pöytyä. Turkuun ja Loimaalle on kolmen vartin matka, Rauma, Uusikaupunki ja Salo ovat tunnin matkan päässä, Poriin ja Tampereelle menee vähän reilu tunti. Jos matka taittuu nopeammin, olet tullut lentämällä tai ylinopeutta. Ensimmäistä meillä ei ole mitään vastaan, mutta jälkimmäistä emme suosittele. Kehä kolmosen sisäpuolelle pääsee laillisesti kahdessa, Lahteen kolmessa tunnissa ja Ouluun asti ajaa parhaimmillaan yhdellä kahvitauolla alle kahdeksan tunnin, mutta suosittelemme silti pysähtymään useamman kerran.

Yläneen löytää ottamalla kohtuullisen kokoisen Suomen kartan esille. Vanhempikin painos käy. Vaikka Suomessa on loputtoman paljon järviä, useimmiten Lounais-Suomeen on merkitty niistä vain yksi: Säkylän Pyhäjärvi. Tuon Pyhäjärven alapuolella oli aikaisemmin kunta nimeltä Yläne ja järven eteläpää kuului Yläneen kuntaan. Maa-alaltaan kunta oli vapisevalla kädellä piirretyn sydämen muotoinen. Tämän vuoksi monissa leivissämme on kuviona sydän – silkkaa kotiseuturakkautta siis. Vaikka kuntaa ei enää vuoden 2009 alusta olekaan ollut, kotikylämme nimi on edelleen Yläne.

Lähiruokaa tiukkojen kriteerien mukaan olemme vain murto-osalle asiakkaitamme, sillä tuotteillamme on ystäviä Kilpisjärveltä Hankoon. Lähellä kaivattua makumaailmaa olemme sen sijaan lähes kaikille gluteenitonta ruokavaliota noudattavia suomalaisia tai suomalaiseen ruokakulttuuriin kasvaneita. Koska makuja ja rajoiteyhdistelmia on monia, on meillä myös leipiä useampia. Ihan kaikkia emme varmasti kykene miellyttämään, mutta aika monia kumminkin – tervetuloa tutustumaan* ja löytämään omat suosikit!

*) Jos matka on liian pitkä, tuotteitamme on saatavana myös postitse suoraan kotiin. Maistiaisia voimme lähettää vain tuotetilauksen yhteydessä.


Eilamari 2018 | All Rights Reserved | Webdesign by Grafiini | Powered by Kryptoniitti