Myymälämme Yläneen keskustassa palvelee aina kun olemme paikalla. Mieleiset tuotteet löytyvät varmimmin etukäteen varaamalla. Varaukset puhelimitse 050 374 1098. Tuotteitamme saa myös suoraan kotiin toimitettuna, kuten tähänkin saakka. Tarkemmin sivulla Kimppatilaus

Sivustomme ulkoasu muuttuu automaattisesti sen mukaan kuinka suurelta ruudulta sitä luetaan. Mobiiliversion valikko ohjaa lukijan ensisijassa tietopohjaisille sivuille, kun taas leipomoon liittyvät tarinat korostuvat tietokoneruudulta luettavassa kotisivujemme versiossa. Tällä sivulla olevat linkit tarjoavat esim. älypuhelimella sivujamme lukevalle mahdollisuuden selata sivustoamme kokonaisuudessaan.

       > Etusivu <    

       > Tuotteet <   

       > Jälleenmyyjät <   

       > Kalenteri <   

       > Yhteystiedot <

Palautetta sivujen toimivuudesta tai toimimattomuudesta voi lähettää osoitteella tapsa (at) eilamari.fi

Miten gluteenittomassa leivässä voi olla kunnon rukiinen maku?

Hapantuotteidemme, siis tuoreleivän, kuivattujen mökkileipien ja hapankorppujen, maku on rehdisti rukiinen ilman vippaskonsteja, vaikka ne eivät ole ruista nähneetkään. Maun salaisuus piilee perinteisen hapanjuuren entsyymeissä ja maitohappobakteereissa sekä ravinteikkaissa täysjyväjauhoissa. Kaikki tuotteemme syntyvät käsityönä ja kukin tuote hämäläisittäin hitaasti omalla juurellaan.

Hiivaleivissä käytämme kuivahiivaa, mutta muuten nipotamme niissä raaka-aineiden suhteen samalla tavoin kuin hapanleivissä. Hunajaa ja siirappia on vain parissa leivässä mausteena. Eihän sokeri varsinaisesti ruokaleipään kuulu, vai kuinka?

Kaikki Eilamari-tuotteet ovat:

  • gluteenittomia

  • vehnättömiä

  • kaurattomia

  • soijattomia

  • maidottomia

Bonuksena ne sopivat myös vegaaneille* ja ovat muuten toistaiseksi myös pähkinättömiä ja kananmunattomia, mutta eivät mauttomia. – Maista vaikka!

Osaa tuotteistamme on saatavana vain artesaanileipomomme omasta myymälästä Yläneeltä.

*) Ainoa ei-vegaaninen raaka-aineemme on hunaja, jota on parissa tuotteessa mausteena.


Eilamari 2018 | All Rights Reserved | Webdesign by Grafiini | Powered by Kryptoniitti