Kahvileipä

Huomioittehan, että tilausten ruuhkautuessa pullat voidaan jättää leipomatta ilman erillistä ilmoitusta.

Tuotteen nimen jälkeen suluissa leipomon lyhenne tilaamista helpottamaan
Esim.
MK 1 = Marin murokeksit 150 g
KAN 1 =  Kanelipullapussi 10 kpl
VAN 2 = 2 x Vaniljasolmupussi 10 kpl

Kanelipulla (KAN)Kanelipulla.jpg

Kanelipullaa (kuvassa) saatavana rajoitetusti suoratoimituskohteistamme sekä suoraan leipomolta sekä tuoreena että pakastettuna.

Kanelipulla on maidottomuuden ja
luontaisesti gluteenittomuuden lisäksi munaton ja sopii näin ollen myös vegaaneille.

Valmistusaineet: vesi, vaalea gluteeniton jauhoseos [tattari, riisi, maissi, perunajauho, psyllium], sokeri, Sunnuntai -laktoositon margariini, psyllium, kardemumma, suola, kaneli* ja kuivahiiva.

*) Kassiakanelia, maahantuoja Mauste-Sallinen Oy,
kumariinipitoisuuden arvioimiseksi 10 kanelipullaa = noin 1 tl kanelia


Vaniljasolmu (VAN)

Vaniljasolmuja saatavana rajoitetusti suoratoimituskohteistamme sekä suoraan leipomolta sekä tuoreena että pakastettuna. Vaniljasolmua leivotaan myös hillosilmällä.

Myös vaniljasolmut ovat maidottomuuden ja
luontaisesti gluteenittomuuden lisäksi munattomia ja sopivat näin ollen myös vegaaneille.

Valmistusaineet: vesi, gluteeniton jauhoseos [tattari, riisi, maissi, perunajauho, psyllium], sokeri, Sunnuntai -laktoositon margariini, psyllium, kardemumma, suola, vaniljasokeri ja kuivahiiva.


Siirin sokerikorput (SK)

Siirin sokerikorput ovat rouskuva ja säilyvä herkku Eilamarin pullataikinasta. Uutuustuotteen makuna on kaneli ja korput sopivat niin sellaisenaan kuin voideltuina syötäviksi tai vaikka kahviin tai kaakaoon dipattaviksi. Itse korput ovat rasvattomia, paahdettuja pullasiivuja, jotka taipuvat paahdon aikana lastuiksi. Siirin sokerikorput sopivat myös vegaaneille.

Valmistusaineet: gluteeniton jauhoseos [tattari, riisi, maissi, perunajauho, psyllium], sokeri, psyllium, kardemumma, suola, kaneli ja kuivahiiva.

Pakkauskoko: Pussi 150 g


MunkkirinkilätMunkkirinkila__776_t_netti.jpg

Saatavana leipomolta satunnaisesti/tilauksesta tuoreena sekä pakasteena. Jauhoina käytämme leivistä tuttuja jauhoja kotimaista tattaria, tummaa riisijauhoa ja kepeästi keltaista luomumaissijauhoa. Munkit paistetaan palmuöljyssä.

Valmistusaineet: vesi, sokeri, luomumaissijauho, kotimainen tattarijauho, tumma riisijauho, palmuöljy, psyllium, kardemumma, vuorisuola ja kuivahiiva.


Marin Murokeksit (MK)

Marin murokeksit on kevään 2017 uutuus, joka vie kielen mennessään! Vaatimattoman näköisissä kekseissä maistuvat miellyttävästi kookos ja kardemumma. Nyt rasvan osaltakin rehellinen Eilamari-tuote on myös entistä jonkin verran kestävämpi. Vaihdoimme nimittäin margariinin luomukookosöljyyn.  Etiketissä leikkii pikku-Mari. Kuvitus on Pinja Bergmanin käsialaa.

Valmistusaineet: (luomu)ruokosokeri, (luomu)maissijauho, tumma riisijauho, (luomu)perunajauho, (luomu)kookosöljy, kookoskerma, (luomu)kookoshiutale, kardemumma, leivinjauhe ja vuorisuola.

Pakkauskoko: Pussi 150 g


Pikkusiskon puolukkakeksit (PK)

ei saatavana toistaiseksi

Syksyn raikas luomumpi, maukas puolukkakeksi on tuote, jossa ei ole marjoja säästelty. Puolukkaa on tuplasti sen verran mitä kekseissä on luomusokeria. Mutta makea se on silti. Ja jauhona on luomumaissi. Ei muuta. Etiketissä pikkusisko taiteilee puujaloilla, eikä vähinten siksi, että sekä Eila että Mari rakastivat puujalkakävelyä lapsena. Kuvitus on Pinja Bergmanin käsialaa.

Valmistusaineet: (luomu)maissijauho, puolukka, (luomu)kookosöljy, (luomu)ruokosokeri,  (luomu)kookoshiutale, (luomu)vaniljasokeri ja vuorisuola.

Pakkauskoko: Pussi 150 g


Joulupiparit eli
Unelman piparkakut (UP)Piparipurkki.jpg

Pipareita saatavana satunnaisesti leipomolta ympäri vuoden.

Reseptimme on tuttu jo edellisiltä vuosilta, mutta piparipakkaukseemme on lehahtanut keijukainen nimeltä Unelma. Toisella puolella etikettiä seikkailee myös hänen mielitiettynsä Metsänpoika. Molemmat hahmot ovat turkulaisen kuvittaja-kirjailija Marita Katariinan käsialaa ja tuttuja hahmoja Sammalkummun satumetsästä.

Unelma on hieman vallaton leipuri ja leipoo välillä isompia välillä pienempiä pipareita. Pakkaamme niitä pussiin sen verran, että ilmoitettu paino tulee täyteen. Unelma leipoo pipareitaan myös joulun jälkeen.

Piparitaikina valmitetaan Sunnuntai-margariinista, eikä se näinollen ole lisäaineetonta.

Valmistusaineet: laktoositon margariini, kotimainen tattarijauho, täysjyväriisijauho, sokeri, siirappi, kahvi (vesi ja suodatinkahvi), kaneli, neilikka, kardemumma, inkivääri, pomeranssi ja vuorisuola.

Pakkauskoko: Pussi 150 g


HUOM! Mikäli olet tattarille tai jollekin muulle gluteenittomalle viljalle allerginen/yliherkkä, kerro asiasta tilauksen yhteydessä, jotta voimme tarkistaa, pystymmekö toimittamaan tuotteen kyllin puhtaana tarpeeseesi nähden - yleensä pystymme.Eilamari 2018 | All Rights Reserved | Webdesign by Grafiini | Powered by Kryptoniitti