Ajankohtaista

15.3.2023

MAISTATUSKAMPANJA: TUOTEALENNUS TAI -LAHJA UUDEN ASIAKKAAN TUOJALLE KIITOKSENA

Olemme aloittaneet reilu viikko sitten kampanjan teille tuotteisiimme mielistyneille asiakkaille. Kun kerrot tai maistatat tuotteitamme ystävällesi ja hän tilaa niitä meiltä tai asioi Yläneen myymälässämme, kiitämme Sinua seuraavan tilauksesi tai ostoskäyntisi yhteydessä. Pakkaamme kaikkiin lähteviin tilauksiin tästä kertovan paperisen lomakkeen mukaan. Paperin liikkuminen ei kuitenkaan ole olennaista, kunhan tieto liikkuu. Voit siis kertoa maistiaisesta myös puhelimessa tai sähköpostitilauksen yhteydessä.

Maistettava tuote voi olla peräisin myös jälleenmyyjiltämme, mutta kiitoksen voimme antaa vain suoramyynnin kautta. Tiesittehän, että suoramyynnin valikoima on laajempi ja myymälässä on tarjolla myös erikoiseriä. Jos löydätte meiltä jotain mieleistä, niitä voi jatkossa pyytää myös lähikauppanne valikoimaan.

Osaan hintoihimme on tulossa muutaman prosentin korotus huhtikuun alussa. Toimitamme vanhaan hintaan maaliskuun loppuun mennessä jätetyt tilaukset. Huhtikuussa on tulossa myös kanta-asiakasetu säännöllisesti tuotteitamme tilaaville.


28.2.2023

POSTIN KULKUA HAITTAAVA LAKKO ON PERUUNTUNUT

Mikä tarkoittaa, että tilauksia voidaan toimittaa jälleen normaalisti myös postitse. Sovitut toimitukset Lahden ja Lappeenrannan suuntaan ajetaan tästä huolimatta.


27.2.2023

YLIMÄÄRÄINEN KULJETUS PE 3.3. HELSINGIN, KOTKAN JA LAPPEENRANNAN KAUTTA IMATRALLE

Koska Kusti ei nyt polje lakon vuoksi, on Kostin hypättävä auton rattiin ja ajettava vähän kauemmas. Perjantainen kuljetuksemme jatkaa siis tällä viikolla Lohjan kautta Espooseen, Helsinkiin, Kotkaan ja aina Imatralle saakka. Matkan varrelle otetaan edelleen uusia tilauksia ja myös tarjoushintaisia eriä on mahdollista saada mukaan, mikäli sellaisia on sopivasti jäänyt viikon mittaan. - Mitä teille saisikaan olla kotiinkannettuna?

Ette voi arvata, miten paljon haluaisimme joutua perumaan tämän päivityksen! Kuljetus Imatralle on kuitenkin tulossa joka tapauksessa Kotkan kautta, vaikka kävisikin niin onnellisesti, että lakko peruuntuisi tai päättyisi jo aiemmin.


25.2.2023

YLIMÄÄRÄINEN KULJETUS KE 1.3. LAHDEN SUUNTAAN

Varaudumme mahdolliseen postin kulkua haittaavaan lakkoon ajamalla keskiviikkona ylimääräisen reitin Yläne-Loimaa-Forssa-Riihimäki-Lahti-Heinola. Paluu on mahdollinen Hämeenlinnan kautta, mutta toimitusaika on silloin hyvin myöhäinen. Tilaukset reitille tulee jättää maanantai-iltaan mennessä. Tiistaina voi toki vielä koettaa onneaan. Tähän kuljetukseen on mahdollista saada mukaan myös myymälän tuotteita ja säästökokoisten mökkileipien tarjouseriä (kuusi pussia neljän hinnalla).


23.2.2023

TERVETULOA HAKEMAAN EDULLISTA LEIPÄTÄYDENNYSTÄ!

Hiihtolomien kunniaksi meilläkin on jälleen talvinen maisema ja myymälästä löytyy evästä niin arkeen kuin hiihtoloman metsäretkelle. Valmiiksi pakastetuista leivistä on tarjous ja myös kuivatun leivän supertarjous on voimassa vielä hiihtoloman ajan. Tietysti myymälästä löytyy myös päivittäin vaihteleva valikoima tuotteitamme tuoreena. Pullaa leivomme talviaikaan vain tilauksesta ja toki sitä löytyy aina myös pakasteena.


14.2.2023

AKT:N LAKKO HAITTAA POSTIKULJETUKSIA - LEIVOMME SIITÄ HUOLIMATTA!

Lakosta huolimatta haluaisimme leipoa. Älä siis arastele jättää tilausta! Voimme jossain määrin korvata toimituksia omilla kuljetuksilla, mikäli saman reitin varrelle saadaan riittävästi toimitettavaa. Jos tilanne mietityttää, voit myös soittaa myynnin numeroon 050 374 1098 (arkisin klo 10-19).


14.2.2023

HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!

Ystävänpäivän tarjouksena kuluvan viikon ajan tarjoamme kolmen Eilamari-klassikon kilopussin ostajalle joko pipari- tai korppujauhopussin kaupan päälle. Piparipussin mukana saat kakkureseptin, jossa voit hyödyntää pipareita. Koska mahdollinen kuljetusalan lakko voi häiritä toimituksia postitse, lähetämme tuotteet lakon tai lakonuhan päättymisen jälkeen.

Uusina tuotteina tarjolla erä Kräkkereitä sekä Talonpojan ja Elisen mökkileipää. 

Tarjoamme tämän vuoden loppuun Keliakialiiton jäsenetuna 10 % alennuksen Eilamari-tuotteiden normaalihintaisista pienpakkauksista myymälästämme Yläneellä. Etu ei koske muiden valmistajien tuotteita, pakasteita eikä Eilamarin säästökokokoisia pakkauksia, kuten kilopusseja.

Tuotteita on kuitenkin kaikkien mahdollista ostaa vielä edellä mainittua edullisempaan hintaan tarjouskasseina sekä valmiiksi pakastettuina. Pakasteleipien kilopussit myydään edelleen hintaan 14,90 euroa/kpl.


21.12.2022

LEIPOMON VÄKI TOIVOTTAA MAUKASTA JA RAUHAISAA JOULUA IHAN KAIKILLE!

Viimeiset joulun leivät leivotaan ja ne lähtevät vielä torstaina ja perjantaina omilla kuljetuksillamme koteihin tai kauppojen kautta joulupöytiin. Vuoden viimeisiä ne eivät kuitenkaan ole. Leivomme tänä vuonna myös joulun ja loppiaisen välillä vaikkakin vähän vähemmillä käsipareilla. Perjantaina leivotaan myös erä Väinön hapanleipäsiä.

Viime hetken lahjavinkkinä ehdotamme lupausta leivästä ensi vuodelle. Lahjatilaus on vaivaton tapa muistaa myös sellaisia ihmisiä, jotka eivät enää tavaraa tarvitse: Kysy saajalta toiveet, tee meille tilaus ja me leivomme ja toimitamme tuotteet saajalle ja laitamme laskun lahjan antajalle sähköpostitse. Jouluksi tällaisia paketteja ehtii saamaan vielä Turun, Porin ja Rauman alueelle, mutta leipää kaivataan toki myös joulun jälkeen.

Saatavana on myös lahjakortteja. Lahjakortteja myydään ensisijaisesti myymälästä ja myymälän ostoksiin. Postitoimituksiin lahjakortti myydään laskulla ja siihen lisätään laskutuslisä.23.11.2022

LEIVOMME  MYÖS JOULUN JA LOPPIAISEN VÄLILLÄ

Olemme leipomassa tänä vuonna myös joulun ja loppiaisen välillä, vaikka osa leipomon väestä pitääkin tuttuun tapaan ja ansaitusti vähän pidemmän loman silloin.

Koska kyseisissä viikoissa on vajaa määrä arkipäviä, myös kuljetuksissa on poikkeuksia. Väliviikolla ajamme tiistaina Turun suuntaan, keskiviikkona Raumalle ja Poriin, torstaina tuttuun tapaan Tampereen suuntaan ja perjantaina jälleen Turun suuntaan ja sieltä edelleen Salon kautta Lohjalle. Loppiaisviikolla reitit ovat maanantaina Turun suuntaan, tiistaina Raumalle ja Poriin, keskiviikkona Tampereen suuntaan ja torstaina Turun suuntaan ja sieltä edelleen Salon kautta Lohjalle. Myös noudot Yläneeltä ovat mahdollisia.

Postitoimitus on mahdollinen joulun jälkeen tiistaina tai keskiviikkona leivottuna ja loppiaisviikolla maanantaina tai tiistaina leivottuna. Vajaamiehityksen vuoksi voimme kuitenkin leipoa vain rajoitetun määrän tuotteita. Tämän vuoksi pyrimme ottamaan näille viikoille tilaukset vastaan jo ennen joulua. Loppiaisen jälkeen palaamme  jälleen normaaliin rytmiin ja määriin.

Ennen joulua viimeiset tuoreleipiä sisältävät postipaketit lähtevät meiltä matkaan keskiviikkona 21.12. Helsingin suuntaan leivotaan kuitenkin vielä torstaina ja tuotteet viedään perille poikkeuksellisesti omalla kuljetuksella.


18.11.2022

TULOSSA UUTUUKSIA JOULUMYYNTIIN!

Viime aikoina meiltä on kyselty tihenevään tahtiin pellavattomia hapanleipiä. Tämän vuoksi olemme kaivaneet uudelleen esiin muutaman kerran valmistettujen pellavattomien Tapioiden reseptin. Jotta tuotteet ja nimet menisivät vähän vähemmän sekaisin, saa uusi tuote nimekseen Talonpoika.

Talonpojan rinnalle tulee toinen myös pellavaton hapanleipä pieninä pyöreinä nappeina. Väinön palttoonnapit valmistetaan jo valikoimassa olevasta aniksella ja fenkolilla maustetusta Väinö-taikinasta, jossa jauhoina ovat luomumaissi ja tattari. Väinöä ja Talonpoikaa leivotaan ti-pe tilauksesta. Tilaus tarvitaan toivottua leivontapäivää edeltävänä päivänä klo 12 mennessä.


16.11.2022

LEIPOMO EILAMARI KIITTÄÄ KSM VIRTOJA!

Pitäkäaikainen jälleenmyyjämme K-Supermarket Virrat on jättää tuotteemme pois valikoimastaan vähentyneen kysynnän vuoksi. Kiitämme kauppaa yhteistyöstä! Jatkossa leipää voi tilata suoraan leipomolta postitse kotiintoimitettavana pakettina. Tähänkin saakka tuotteemme ovat matkanneet Virroille kauppaan postitse.

Myös Turtolan Citymarket Tampereella luopuu tuotteistamme marraskuun jälkeen. Tampereen seudulla palvelevat edelleen kauppahallin Vallius Vihannespuoti, Pirkkalan Citymarket ja K-Supermarket Kuninkaankulma.


7.11.2022

EILAMARI-TUOTTEITA SAATAVANA KUPITTAAN LAARI LÄHIRUOKAPISTEESTÄ

Tuotteitamme on nyt myös tilattavissa Laarin kautta. Noutopiste sijaitsee Kupittaan K-Citymarketin pihassa. Laarin kautta voi tilata pakkauskokoja ja tuotteita, joita ei ole saatavana Kupittaan cittarista. Laarin valikoimassa pääpaino on tuoreleipien rahtusen edullisemmissa kilon pusseissa. Mikäli valikoimasta puuttuu jokin toivomanne tuote, olettehan yhteydessä, kiitos! Isommat erät voi edelleen kannattaa tilata suoraan kotiin.

Seuraavat noutopäivät Laarista ovat torstait 17.11., 1.12. ja 15.12. Tilaukset tulee jättää maanantai-iltaan klo 20 mennessä. Torstaina noudettavissa olevat tuoreleivät on leivottu edeltävänä päivänä. Lisäksi olemme tulossa maistattamaan ja myymään tuotteitamme Laarin tapahtumaan to 8.12. klo 14.30-17.30.


3.11.2022

SYYSTARJOUS MYYMÄLÄSSÄ

Tervetuloa leipäostoksille leipomon myymälään! Syystarjouksena myymme ykköslaadun Hapankorput ja Mökkileivät kolme pussia hintaan 21 euroa (norm. 23,70 euroa) ja herkkupalaksi Puhdistamon raakasulkaapatukat 4 kpl kympillä (norm. 11,60 euroa).Tarjoukset ovat voimassa myös kotitoimituksissa.

Omat tuoreleipäsuosikit kannattaa varata mieluiten viimeistään edellisenä iltana, mutta aina voi myös koettaa onneaan! Kuivatuotteita löytyy valmiina runsaasti.

Kiitämme K-Supermarket Maskua pyrähdyksestä jälleenmyyjänä! Tällä kertaa jouduimme toteamaan, etteivät asiakastarpeet ja tuotteet kohdanneet riittävästi. Ajamme Maskun kautta tarvittaessa keskiviikkoisin, jolloin tuotteitamme voi edelleen saada myös kotiintoimitettuina. Hinnat ja lisätietoja löytyy kimppatilaussivulta.

Riihimäen suunnan asiakkaillemme tiedoksi, että Riihimäen cittarin toimituspäivä on muuttunut torstaiksi.


11.10.2022

UUSI JÄLLEENMYYJÄ JYVÄSKYLÄÄN

Eilamari-tuotteiden ensimmäinen toimitus saapuu Jyväskylän Seppälän citymarkettiin torstaina 13.10. Tervemenoa leipäostoksille!

Kiitämme päättyneestä yhteistyöstä K-Supermarket Nummenpakkaa. Nummenpakkaa lähimmät jälleenmyyjämme ovat Citymarketit Ravattula ja Kupittaa.


3.10.2022

UUSIA JÄLLEENMYYJIÄ

Eilamari-tuotteita on saanut jo hetken Turun seudulla K-Supermarket Hirvensalosta ja viikosta 39 alkaen myös K-Supermarket Maskusta. Molempiin toimituspäivä on keskiviikko. Tuotetoiveita valikoimasta voi jättää myymälöihin.

Lokakuun alussa jälleenmyyjiimme liittyvät K-Citymarket Kouvola, jonne ensimmäinen toimituksemme saapuu keskiviikkona 5.10., sekä monien toivoma K-Citymarket Turtola Tampereella. Turtolaan tuotteemme saapuvat torstai-iltaisin. K-Citymarket Tammistoon, Vantaalle puolestaan saapuu ensimmäinen, mutta samantien laaja valikoima Eilamarin Hapankorppuja lokakuun ensimmäisellä viikolla. K-Citymarket Riihimäkeen kuormamme on saapunut syyskuusta lähtien joka perjantai aiempien satunnaisten toimitusten sijaan.


3.9.2022

TÄNÄÄN LEIVOTTU TOIVOTTUJA LIHAPIIRAKOITA

Lukuisten asiakastoiveiden johdosta olemme paistaneet tänään lihapiirakoita. Täytteenä on perinteiseen tapaan suomalaista possunjauhelihaa, sipulia ja riisiä. Kuoritaikina oli tällä kertaa Virtasalmen vaaleasta gluteenittomasta jauhoseoksesta, mutta jatkossa taikinakuoresta on tulossa Yläneläinen-leivän tapaan perunaton. Myös muita kuorivaihtoehtoja on mahdollista saada tilauksesta tarpeidenne mukaisesti räätälöitynä.

P.S. Koe-erää löytyy vielä jonkin verran pakastettuna Eilamarin myymälästä Yläneeltä. Meillä ei valitettavasti ole tarjota lämpötilasäädeltyä kuljetusta, minkä vuoksi emme toimita niitä Yläneen ulkopuolelle.


12.8.2022

LEIPOMO EILAMARI ESITTÄYTYI GLUTEENITON ELÄMÄ -LEHDESSÄ

Saatoitte lukea meistä juuri ilmestyneestä Keliakialiiton Gluteeniton elämä-lehdestä. Leipomo Eilamari on toiminut täällä Yläneen kylässä tosiaan jo yli 10 vuotta, mutta yhä on paljon gluteenitonta ruisleipää kaipaavia, jotka eivät ole kuulleetkaan meistä. Olemme siis erikoistuneet gluteenittomaan hapanjuurileivontaan mitä perinteisimmässä suomalaisessa muodossa: teemme kunnolla hapanta ruisleipää maultaan muistuttavia hapanleipiä täysin gluteenittomista raaka-aineista.


10.4.2022

AURINKOISTA PÄÄSIÄISTÄ!

Leivomme pääsiäisviikolla normaalisti ma-to ja myymälämme on auki lisäksi lauantaina klo 10-13. Pitkäperjantaina emme leivo.

Myös kuljetusreiteissä on pieniä poikkeuksia: Tampereen suuntaan ajetaan päivää aikaisemmin eli jo keskiviikkona ja Porin-Rauman -suunta ja Turun-Lohjan reitit ajetaan jo torstaina. Keskiviikkona Turusta paluu on Uudenkaupungin ja Laitilan kautta.

Myymälästä on saatavana mm. mausteisia leipiä. Tiistaina leivotaan Tapiota myös kuminalla ja torstaina Aurinkoista ja Väinöä, joissa molemmissa mausteena anista. Yrittimaustettuja leipäsiä leivotaan parina päivänä. Tarjolla on myös päivittäin jotain makeaa leivonnaista.

Pääsiäisen jälkeen ensimmäinen leivontapäivä on tiistai ja silloin myös myymälämme palvelee normaalisti klo 14-17.


Tiistaista 19.4. alkaen tuotteitamme on saatavana myös K-Citymarket Ravattulasta. Toimituspäivät ovat ma ja pe. Mitä Eilamari-tuotteita Sinä haluaisit ostaa Ravattulan cittarista? Kerro toiveesi niin heidän kuin muidenkin jälleenmyyjien valikoimaan joko suoraan kyseiseen myymälään tai meille leipomolle.

15.3.2022

UUTTA EILAMARIN MYYMÄLÄSSÄ

Leipomon myymälästä saatavana uutuutena Rainingon luomutilan kvinoaa sekä lisukkeeksi, puuroksi että aamiais- tai välipalaraksuina. Samaa luomukvinoaa käytämme myös Lennin leipäsissä, joita leivotaan pari kertaa viikossa tilaustilanteen mukaan. Lennin leipäset on tattariton hiivaleipä. Tervetuloa maistiaisille!

17.2.2022

LEIPÄOSTOKSILLE MYÖS MAANANTAINA - TOIVOMME SOITTOA ETUKÄTEEN

Leipomon myymälä palvelee tarvittessa myös maanantaina klo 14-17. Mikäli liikutte Yläneen ohi tai tulette vartavasten, kannattaa soittaa meille etukäteen tai matkalta, niin tulemme paikalle (jos emme jo ole paikalla). Aamuisin myynnin puhelinnumerosta tavoittaa ihmisen vasta klo 10 jälkeen. Tämän vuoksi aamunoudoista on suositeltavaa ottaa yhteyttä jo edeltävänä iltana, jolloin olemme varmemmin linjan päässä.

Leipomon myymälässä on runsas valikoima kuivatuotteita, jonkin verran pakasteita (mm. leipomo Wivin donitseja!) ja tietysti myös tuoretta leipää. Pullapäiviä on satunnaisesti. Myymälässä on tarjolla myös tarjouskasseja, joihin leivät päätyvät kahden yön yli nukuttuaan. Edullisimmillaan 50 eurolla saa reilun neljä kiloa leipää.

Samana päivänä leivottuja tuotteita on saatavana pääsääntöisesti iltapäivällä klo 14 jälkeen.


11.12.2021

YHDEKSÄN LEIVONTAPÄIVÄÄ JOULUUN!

Elämme leipomolla vuoden kiireisintä aikaa, vaikka meillä keskitytäänkin tuttuun tapaan ruokaleipiin - varsinkin niihin happamiin. Tilauskirjamme alkaa olla hyvin täynnä. Tällä hetkellä jonossa olevat toimitukset saamme vielä leivottua ennen joulua, mutta uusi tilauksia mahtuu rajoitetusti. Huomioittehan, että viimeinen tuoreleipiä sisältävien toimitusten postituspäivä on tiistai 21.12. Vimeisetkin postitetut tuoreleivät kaipaavat siis kylmä- tai pakastesäilytystä säilyäkseen asiallisina joulupöytään.

Leivomme vielä aatonaattona 23.12. ja myymälämme Yläneellä on avoinna klo 18 saakka. Aattoaamun noudoista tulee sopia erikseen. Myymälästä on saatavana myös edullisempaa kakkoslaatua niin kuivatuotteista kuin tuoreleivistäkin.

Ensi vuonna aloitamme heti loppiaisen jälkeen täydentämään kuivatuotehyllyjä ja tietysti leivomme myös tuoretuotteita tilausten mukaan.

Joulutauon aikana joulusta loppiaiseen kirjataan hissukseen tilauksia leivontapäivien lähestyessä tammikuun puolella ja sähköposteihin vastataan kun jaksetaan. Vastausviiveestä ei siis kannata huolestua. Kiireellisemmät, tähdelliset asiat toivomme hoidettavan puhelimitse arkipäivinä, jos mahdollista.

Kiitämme Teitä, hyvät asiakkaamme niin lähellä kuin kauempana, kuluneesta vuodesta ja toivotamma rauhaisaa joulunaikaa ja vuodenvaihdetta. On ilo leipoa teille!


26.11.2021

LAHJAKSI HYVÄÄ MIELTÄ JA JOULUISIA MAKUJA?

Olemme koonneet kolme lahjakassia, jotka sopivat niin jouluisiin muistamisiin kuin oman väen herkutteluunkin. Tarkemmat tiedot tarjoustuotteista löytyvät Kimppatilaus-sivulta.

Myymälämme palvelee joulun alla myös maanantaisin ja lauantaisin. Viralliset aukioloaikamme ovat hyvin lyhyet, mutta palvelemme teitä ilomielin myös muina aikoina. Myymälän ovessa on puhelinnumero, johon voi soittaa, jos ovi juuri sillä hetkellä, kun saavutte, sattuu olemaan lukossa. Aamunoudot on hyvä sopia jo edellisenä iltana, sillä myynnin numeroon ei välttämättä vastata ennen klo 10. Samana päivänä leivotut tuotteet ovat pääsääntöisesti noudettavissa klo 14 jälkeen.

5.11.2021

JOULU LÄHESTYY - PIPARINTUOKSU TULVII LEIPOMOLLE

Valmistautumisemme jouluun on jo alkanut. Ensimmäiset Joululimput leivottiin aikaisemmin tällä viikolla ja tänään on ovat vuorossa ensimmäiset Unelman piparkakut.

Leivomme tuttuun tapaan 23.12. saakka. Joulusta loppiaiseen hengähdämme koko leipomon väki.


5.10.2021

NETTISIVUILLAMME OLLUT HÄIRIÖ KORJATTU

Tiistaina 5.10. nettisivuillamme oli häiriö eikä sivuja voinut selata lainkaan. Myös näkyvissä olleen sivun tiedot olivat osin vanhentuneita. Nyt illalla tätä päivitystä kirjoitettaessa sivut toimivat jälleen normaalisti.

Samalla sivuille on päivitetty uusi jälleenmyyjä Tampereen suuntaan: ensimmäinen toimituksemme löytyy hyllytettynä Pirkkalan Citymarketista pe 8.10. Leivontalistalle on lisätty myös pari tuotetta.


2.10.2021, päivitys 5.11.

LEIVONTALISTALLA-SIVU KERTOO TUOTTEIDEN SAATAVUUDESTA

Leivontalistalla -sivulta löytyvät jatkossa räätälöityjen ja perusvalikoimaan kuulumattomien tuotteiden sovitut leivontapäivät. Mainittuina päivinä kyseisiä tuotteita on saatavissa myös minimitilausta pienempinä erinä sekä myymälästä noudettavaksi että jälleenmyyjä- ja kimppatilauksiin.

Keräämme sivulle odottamaan myös esitetyt asiakastoiveet tuotteista, joissa on minimitoimitusmäärä (esim. 2 kg).  Pyrimme toimittamaan tilaukset aina niin nopeasti kuin se se vain leivonta-aikataulujen puolesta mahdollista. Tämän vuoksi tieto tulevasta leivontapäivästä voi tulla hyvin lyhyellä varoitusajalla. Tämän vuoksi oma toive on hyvä kertoa meille odottamaan muita tilauksia. Odotus ei ole vielä sitova tilaus.

Leivontalistan päivittäminen on jätetty tekemättä tilanteissa jolloin jotakin harvemmin leivottavaa tuotetta on leivottu hyvin lyhyellä varoitusajalla, jolloin taikinamääriin ei ole voitu ottaa juurikaan pelivaraa eikä toisaalta ole tehdä tuotetta varmuuden vuoksi isompaa määrää hävikkiriskin vuoksi. Tämän vuoksi on näyttänyt siltä kuin räätälöityjä ei olisi tehty kuukauteen lainkaan.


MYYMÄLÄN AUKIOLOAJAT PAREMMIN TARVETTA VASTAAVIKSI

Kesäsesongin ulkopuolella myyntimme painottuu Yläneen ulkopuolelle ja alkuviikosta meillä on usein ruuhkaksi asti toimituksia. Tämän vuoksi supistamme aukioloaikoja vastaamaan paremmin sekä tarjontaan että kysyntään täällä Yläneellä.

Noudot ovat mahdollisia edelleen kaikkina leivontapäivinä ja lauantaisin sopimuksen mukaan. Poikkeamme siis edelleen mielellämme luovuttamaan tilauksenne myös muina aikoina, mutta vietämme mieluummin aikaamme kotona perheidemme luona ja tulemme paikalle vain, kun meitä oikeasti kaivataan. Kesäkaudella palaamme jälleen laajempaan aukioloon.

24.9.2021

UUSI JÄLLEENMYYJÄ PORISSA: KSM RUOKAPORI

Eilamari-tuotteita on nyt saatavana Mikkolan ja Puuvillan K-Citymarkettien lisäksi K-Supermarket Ruokaporista.

Hyvät leipiemme ystävät, kerrottehan valikoimatoiveista tuotteidemme suhteen oman kauppanne leipäosaston henkilökunnalle, jotta voimme leipoa ja toimittaa teille juuri kaipaamianne tuotteita!


11.9.2021

EILAMARI-TUOTTEISSA KÄYTETTY PSYLLIUM TUTKITUSTI TURVALLISTA

Eräässä Facebook-ryhmässä on esiintynyt väite, että tuotteissamme käytettäisiin myrkyllistä psylliumia. Väite ei pidä paikkansa. Asiakkaamme oli minuun (Eila Alho) yhteydessä ja tarkisti asian ennen kirjoittamaansa tiedon korjausta ryhmässä.

Käyttämämme psyllium tulee Virtasalmen Viljatuotteen kautta eli hyvin luotettavaa reittiä ja jokainen Suomeen tuotu erä on tutkittu erikseen. Laboratoriotutkimusten mukaan kaikki erät ovat olleet turvallisia käyttää sekä etyleenioksidin että muiden tutkittujen ominaisuuksien suhteen. Tutkimuksia tehdään säännönmukaisesti osana normaalia omavalvontaa eli ne eivät liity vain johonkin yksittäiseen kohuun. Etyleenioksidi on syöpääaiheuttavaksi luokiteltu aine, jota voidaan Euroopan ulkopuolella käyttää mm. homeenestoon, desinfiointiin, sterilointiin ja torjunta-aineissa.

Takaisinvedot kertovat meille kuluttajille läpinäkyvästä liiketoiminnasta. Kun poikkeamia havaitaan vaikkapa leipomon käyttämissä raaka-aineissa, niihin reagoidaan välittömästi, vaikka yksittäinen tuote-erä ei oletettavasti ketään suoraan vahingoittaisikaan.

Eilamari-tuotteiden raaka-aineet ovat olleet tähän asti turvallisia eikä tuotteiden käyttämiseen ole sisältynyt turvallisuusriskejä. Luotamme yhteistyökumppaneihimme ja kerromme, kuten muutkin toimijat, jos tuoteturvallisuus ennakkotoimenpiteistä huolimatta joskus vaarantuu.

9.9.2021

EILAMARI-TUOTTEISSA EI KÄYTETÄ KSANTAANIA

Huolestuneen asiakaspalautteen vuoksi kerrattakoon, että tuotteissamme ei käytetä stabilointi- tai sakeuttamisaineita, kuten ksantaania. Tiedossamme ei ole laatupoikkeamia missään käyttämissämme raaka-aineissa.

Psyllium on kasvikuitu, joka jauheena sitoo itseensä vettä ja muodostaa näin hyytelön. Tämä hyytelö pienenä osana taikinaa tuo mehevyyttä ja parhaimmillaan tekee taikinasta hieman helpommin käsiteltävää. Taitavat ja tottuneet leipurimme muotoilevat joskus aika hankalistakin taikinoista leipiä, jotka tunnette Eilamari-tuotteina. Ja meillä todellakin leivotaan - kaulitaan, otetaan muotilla taikinapala, tarkistetaan sen paino ja painetaan pintakuvio päälle - käsin. Siksi selviämme ilman ainesosia, jotka eivät mielestämme leipään kuulu.

Koska raaka-aineemme ovat luonnollisessa muodossa ja vain myllyn läpi käyneitä, niihin liittyy jonkin verran luontaista vaihtelua. Esimerkiksi eri peltolohkoilla kasvanut tattari voi olla eriväristä. Tämän vuoksi esimerkiksi Yläneläinen-sämpylän sisuksen väri vaihtelee vaalean kellertävästä joskus aika voimakkaan harmaaseen. Reseptiä ei siis muunnella, vaan tässä tapauksessa kotimaisen tattarin kasvuolosuhteet vaikuttavat lopputulokseen.


31.8.2021

SYYSKUU ON SYNTTÄRIKUU!

1.9.2021 tulee kuluneeksi virallisesti 10 vuotta siitä kun Leipomo Eilamari aloitti toimintansa. Myymälässä juhlimme synttäreitä koko kuukauden ja kauempana asuville asiakkaillemme meillä on myös tutustumistarjous tuotteista. Tervetuloa ostoksille paikan päälle tai etänä leipomon omalla tai postikuljetuksella!


11.7.2021

EILAMARI ESITTÄYTYI TURUN SANOMIEN EXTRASSA

Tervetuloa uuteen myymäläämme Yläneelle! Myymälässä on mahdollisuus päästä maistamaan tuotteitamme esim. oman hapanleipäsuosikin löytämiseksi.

Myymälässämme on saatavana tuotteitamme niin tuoreena, kuivattuna kuin pakastettunakin. Jauhopeukaloille on saatavana lisäksi jauhoja ja jauhoseoksia sekä reilun kokoisia leivontakulhoja. Eilamari-tuotteita voi näet valmistaa myös itse ihan tavallisessa kotikeittössä. Raaka-aineista ei kannata tinkiä ja työskentely on helpompaa asiallisilla välineillä.

Saimme kesäkuussa Turun Sanomista vieraaksemme toimittajan ja kuvaajan. Juttu oli lehdessä 10.7. Tervemenoa tutustumaan joko diginä tai paperilla.

11.7.2021

UUTTA EILAMARILTA: MÖKKILEIVÄT

Mökkileipä on Eilamarin tuoreista hapanleivistä halkaistua, kuivaa, kevysti paahdettua kestoleipää. Kustakin hapanleivästä on oma mökkileipäversionsa. Olemme myös lisänneet tuotteisiimme värillisen taikinakoodin, jonka avulla itselle sopiva jauhoyhdistelmä on helpompi tunnistaa.

Pienin askelin hävikin hallinnasta ja asiakkaiden toiveesta saada leipää hyvin säilyvässä muodossa valmiiksi kuivattuna syntyneet Mökkileivät ovat osoittautuneet melkoiseksi menestykseksi. Mökkileipää myydään edullisemmissa puolen kilon säästöpusseissa leipomon myymälästä, kuten tähänkin saakka. Lisäksi on tarjolla edustuskelpoinen ja jälleenmyyntiinkin sopiva 250 gramman napakka ikkunallinen paperipussi, joka sopii niin omaan käyttöön, vierasvaraksi kuin tuliaiseksi.25.5.2021

LEIPOMON MYYMÄLÄ MUUTTAA

Leipomon myymälä on muuttanut uusiin tiloihin Yläneen keskustassa. Uusi osoitteemme on Haverintie 3, Yläne. Myymälästä on saatavana tuttuun tapaan runsas valikoima Eilamari-tuotteita niin kotiin, mökille kuin lahjaksikin. Palvelemme teitä uusissa tiloissa ma-la.


23.4.2021

UUSIA JÄLLEENMYYJIÄ

Eilamari-tuotteiden saatavuus pääkaupunkiseudulla on hivenen parantunut. Vantaalla tuotteitamme myy nyt myös K-Supermarket Lasihytti ja keskustassa MUJI, jolla on hapankorppujamme ja Marin murokeksejä myös verkkokauppamyynnissä. K-Market Rekolasta löytyy myös kuivatuoteitamme.

Rauman suunnalla tuotteitamme on ollut jo jonkin aikaa saatavana myös K-Market Monnankadulta ja K-Supermarket Arenasta täyden valikoiman Ruokapuoti Lumon lisäksi.

27.2.2021

UUDET TOIMITUSREITIT JA MAANANTAI LEIVONTAPÄIVÄKSI 1.3. ALKAEN

Vastataksemme paremmin tuotteidemme kasvaneeseen kysyntään Leipomo Eilamarin omien kuljetusten reitit muuttavat maaliskuun alussa. Samalla jälleenmyyjien viikon ensimmäiset postitse saapuvat tuoretuotteet on mahdollista tilata tiistaiaamuna saapuviksi. Maanantaina on mahdollista postittaa myös rajoitettu erä kimppatilauksia. Maanantain leivontaan tilaus tulee jättää pe klo 16 mennessä.

Uudet reitit Turun ja Porin suuntaan korvaavat aikaisemmat vastaavat reitit. Poriin ajetaan lisäksi toinen reitti perjantaisin. Uutena tulee myös viikottainen toimitus torstaisin Tampereelle. Tiivistetysti leipomon omat kuljetukset ovat:
MA: Turku, Raisio ja Naantali
TI: Säkylä, Eura, Rauma, Eurajoki, Pori, Nakkila
KE: Turku, Raisio, Naantali (tarvittaessa Uusikaupunki, Laitila)
TO: Huittinen, Sastamala, Tampere
PE 1: Raisio, Turku, Salo, Lohja
PE 2: Säkylä, Eura, Harjavalta, Pori, Rauma

Reittimuutokset vaikuttavat myös joihinkin jälleenmyyjien tilausten saapumisaikoihin. Esimerkiksi Sastamalaan leivomme jatkossa torstaina ja leivät saapuvat sinne torstai-iltapäivänä, kun ne aikaisemmin leivottiin keskiviikkona ja ne olivat perillä torstaiaamuna. Tampereen kauppahalliin tulee viikottain kaksi toimitusta: tiistaiaamuna ja torstaina hieman ennen sulkemisaikaa. Toimituspäivät on päivitetty jälleenmyyjät-sivulle.


10.12.2020

LEIPOMON VÄKI LOMAILEE JOULUSTA LOPPIAISEEN

Varsin vaiheikas ja vauhdikas vuosi lähenee loppuaan. Leivomme vielä toista viikkoa normaalisti ja jouluviikolla tavallisesta poiketen myös maanantaina, jolloin meiltä lähtee vuoden viimeinen toimitus Helsingin suuntaan. Turkuun toimitamme leipää jouluviikolla ma-ke. Tiistaina ajetaan reitti Porin kautta Tampereelle ja noudot ovat mahdollisia leipomolta vielä keskiviikkona.

Lähestyvä joulu on tuonut meille pientä ruuhkaa, minkä vuoksi toivomme noutojen keskittämistä ensi viikolla loppuviikkoon perjantaille ja lauantaille. Uusia tilauksia tälle vuodelle mahtuu enää maltillinen määrä. Joulun sesonkituotteina leivomme Joululimppua ja Unelman piparkakkuja. Leipomolta noudettuna on saatavana piparitaikinaa, joka sopii myös vegaaneille. Perustaikinassa on jauhoina tattaria ja riisiä. Etukäteen tilaamalla teemme myös taikinaa, joka on valmistettu kokonaan ilman tattaria (riisistä) tai pelkästä tattarista. Piparitaikinaa ei toimiteta postitse.

Loppiaisen jälkeen palaamme leipomisten äärelle jälleen torstaina 7.1. ja silloin lähtevät matkaan myös vuoden 2021 ensimmäiset kimppatilaukset.

Kiitämme kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta ja toivotamme rauhallista ja maukasta joulunaikaa itse kullekin!


23.11.2020

UUSIA JÄLLEENMYYJIÄ

Eilamari-tuotteita saa nyt myös K-Supermarket Nummenpakasta Turussa, K-Market Rauhankadulta Helsingin Kruunuhaassa, K-Supermarket Arenasta Raumalta, Aito hyvän olon kauppa Nummelasta ja K-market Luotsipojasta Luvialta. Muut jälleenmyyjämme löytyvät jälleenmyyjät-alasivulta.


3.9.2020

SYYSKUU ON SYNTTÄRIKUU!

Leipomo Eilamarin 10. toimintavuosi käynnistyi virallisesti kuun vaihtuessa syyskuuksi. Leipomon taustalla olevalla osakeyhtiöllä on ikää vasta reilut kuusi vuotta, sillä leipomotoimintamme alkoi syksyllä 2011 ensin Eilan ja Marin toiminimien pyörittämänä. Näistä tosin vain Eilan Makaronipora näkyi asiakkaille - nimittäin laskuttavana yrityksenä.

Vaikka yleisesti ottaen olemme pyrkineet keskittymään leipomiseen ja pitäytyneet tiukasti some-passiivisessa roolissa ja olleet muutenkin niukasti esillä missään, meistä oli elokuun Luontaisterveys-lehdessä artikkeli. Tervemenoa tutustumaan. Samassa lehdessä esittäytyy muutama muukin gluteeniton leipomo sekä tärkeimmät jauhotoimittajamme Virtasalmen Viljatuote ja Keskisen mylly. Olemme iloisia ja kiitollisia hyvin sujuvasta yhteistyöstä heidän kanssaan. Muille toimijoille puolestaan kiitos kuuluu kaikkien meidän gluteenittomien (ja maidottomien) tuotteiden käyttäjien elämän helpottamisesta ja sulostuttamisesta. On hienoa, että meitä on monia toimijoita, joilla on kaikilla omat vahvuutemme ja erikoisuutemme. Me pyrimme jatkossakin tekemään ennen kaikkea maukkaita hapanleipiä. Tai, kuten nykyisin hieman korvaan särähtäen sanotaan, hapanjuurileipiä. Niitä onkin kertynyt aika monta alkuperäisten Hertan ja Ruudun sekä kuriositeetiksi oletetun Tapion rinnalle.


17.8.2020

EILAMARI-TUOTTEITA CM SASTAMALAAN TORSTAISIN

Eilamari-tuotteiden ensimmäinen erä hävisi salamannopeasti Citymarketin leipätiskistä. Uusi hieman isompi erä tuotteitamme saapuu jälleen torstai aamuna. Valikoimatoiveita voi jättää leipäosastolle.


21.7.2020

TURUN CM LÄNSIKESKUS UUSI JÄLLEENMYYJÄ

Eilamari-tuotteita on tästä päivästä lähtien saatavilla myös Länsikeskuksen Citymarketista. Toimitukset ovat iltaisin ti, to ja pe. Hyllystä löytyy tuoreleipien lisäksi myös kielen mennessään vieviä Marin murokeksejä sekä Kulkurin korppuja.


15.6.2020

TERVETULOA RETKELLE JA LEIPÄOSTOKSILLE YLÄNEELLE

Kesälomakausi on käynnistynyt lämpimänä ja leipomon väki toivottaa teidät sydämellisesti tervetulleiksi Yläneelle ja myymäläämme. Vakioväkemme nauttii kesästä tänä vuonna vuorotellen, limittäin ja lomittain. Reippaat ja osaavat kesätuuraajamme hoitavat lomailijoiden osuuden siten, että leipomon toiminta pyörii tavalliseen tapaan läpi kesän.

Jos tulette pidemmän matkan takaa ja teillä on leipätoiveita, laittakaa viestiä tai soittakaa vähän etukäteen (mieluiten edellisenä iltana) niin voimme leipoa juuri sitä mitä toivotte. Toki tämä koskee myös lähempää tulijoita! Olemme varautuneet myös yllätysviereisiin, mutta ihan kaikkia toiveita emme pysty ennakoimaan ilman apuanne, vaikka kovasti yritämmekin.

Ja on täällä muutakin koettavaa kuin tuoretta leipää! Suosittelemme piipahdusta kotiseutumuseossa, jossa on juhannuksen jälkeen myös lähialueen kästiyöläisten taidonnäytteitä myynnissä, pulahdusta Pyhäjärvessä ja oman kylän palvaamon makkaran käristystä jollakin lukuisista alueen laavuista luontopolkujen varrella. Vegempiä vaihtoehtoja löytyy leipomon lisäksi lähikauoistamme ja Koivikon puutarhalta.


22.3.2020:

EILAMARI-TUOTTEITA SAATAVANA SEKÄ KAUPOISTA ETTÄ POSTITSE KOTIOVELLE

Leivomme edelleen tavalliseen tapaan ja tuotteitamme voi tilata postitse tai käydä hakemassa tutuilta jälleenmyyjiltä. Joillakin jälleenmyyjillä on poikkeuksellisia aukioloaikoja, minkä vuoksi tilanne kannattaa tarkistaa ennen hakumatkaa sosiaalisen median kanavista tai yritysten nettisivuilta. Kotiin toimitettavien tilausten tilausohjeet löytyvät näiltä nettisivuilta kohdasta Jälleenmyyjät > Kimppatilaus.

Kotiin tuotavat tilaukset tuodaan ovelle, soitetaan ovikelloa ja odotetaan pienen matkan päässä että vastaanottaja tulee ottamaan lähetyksen vastaan. Puhuminen on tietenkin sallittua, mutta vältetään kosketusetäisyydelle tulemista! Postikaan ei ota lähetyksestä vastaanottajan kuittausta.


13.3.2020:

LEIPOMO EILAMARIN KEVÄT ON TOIVOA TÄYNNÄ - KORONASTA HUOLIMATTA!

Leipomon toiminta jatkuu toistaiseksi aivan normaalisti eli tuotteitamme on saatavana sekä jälleenmyyjien kautta että kotiin toimitettuna. Leipää on siis mahdollista saada, vaikka olisitte kotona korona-karanteenissa.

Postitse tuotavissa paketeissa on kuitenkin pieni käytänteen muutos. Posti on ilmoittanut, että kotiintuotavista paketeista ei oteta kuittausta asiakkaalta ja paketin toimittaja laskee paketin oven taakse odottamaan vastaanottajaa eikä ojenna sitä käteen, kuten tavallisesti. Tuoja pyrkii myös pitämään parin metrin etäisyyden vastaanottajaan, jotta virukset ja muut taudinaihettajat eivät tarttuisi.


10.3.2020

UUSIA TUOTTEITA

Säännöllisesti leivottavien tuotteiden listalle on tänä keväänä nostettu hapanleipä nimeltä Toivo. Ankkurikuvioitua Toivoa on saatavana neljän kappaleen ja kilon pakkauksissa sekä kimppatilauksiin että jälleenmyyjien kautta.

Aurinkoinen kevätuutuus, josta oli päivitys aikaisemmin, on iloisen keltainen hapanleipä Aino, joka valmistetaan luomumaissijauhosta ja riisistä. Lisänä on vain psylliumia ja vuorisuolaa. Etiketti leipään on vielä työn alla, mutta periaatteessa Eväkkään ja Puusepän tapaan eväsleiväksi mainionmuotoista Ainoa on jo saatavana. Maaliskuun ajan neljän kappaleen pikkupussia myydään tutustumishintaan 5 euroa/pussi.


UUSI JÄLLEENMYYJÄ TAMPEREEN KAUPPAHALLISSA

Eilamari-tuotteiden jälleenmyynti Tampereen kauppahallissa siirtyy 3.10. alkaen Vallius Vihannespuotiin. Tuoreleipien lisäksi Valliukselta saatavana myös Eilamarin hapankorppuja.


KULJETUSREITTIMME UUDISTUIVAT

Olemme elokuun alusta ajaneet Porin suuntaan joka keskiviikko aiemman joka toisen viikon sijaan. Reitti kulkee Säkylän, Euran, Rauman ja Eurajoen kautta ja jatkaa Porista Ulvilan kautta Harjavaltaan ja sieltä Yläneelle. Samalla tuotteidemme saatavuus paranee Porissa, sillä tuotteet tulevat myös Puuvillan Citymarketin valikoimaan.

Torstain lisäksi toimitusreittimme kulkee myös tiistaisin Naantaliin, missä tuotteitamme on K-Supermarket Ukko-Pekan valikoimassa.

K-Supermarket Lietoriin toimituksemme ovat torstaisin. Kupittaa Citymarkettiin ja Myllyn Prismaan toimitamme leipää kolme kertaa viikossa ti, to, pe.


PULLAA KIMPPATILAUKSIIN POSTITSE

Olemme lisänneet kimppatilaussivulle Kanelipullan ja Vaniljasolmun 10 kappaleen pusseina. Olemme ensisijaisesti ruokaleivän leipojia ja sen vuoksi leipätilausten ruuhkautuessa voimme ajoittain joutua jättämään pullat kokonaan leipomatta ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli haluatte, että pullat toimitetaan jälkitoimituksena, laittakaa siitä tieto tilaukseenne. Erillisten toimitusten toimitusmaksut määräytyvät toteutuneen tilauksen mukaisesti.

Emme valitettavasti pysty toimittamaan pullaa jälleenmyyjille.


KORPPUJAUHOAINES MAIJAN MURUSET

Meiltä on ajoittain kyselty sekä krutonkeja että korppujauhoja. Nyt niitä saa, tosin näin alkuun hieman rajoitetusti.

Maijan muruset on korppujauhoaines, jota voi käyttää hyvin moneen tarkoitukseen. Se on mainio korppujauhon korvike, jota voi lisätä liotettuna vaikkapa murekkeisiin tai lihapullataikinaan tai poimia isompia paloja keiton tai salaatin sekaan. 

Tuote valmistetaan tattaria, luomumaissia, riisiä, psylliumia ja vuorisuolaa sisältävästä hiivaleivästä kevyesti paahtamalla ja murskaamalla. Jos murusia haluaa käyttää korppujauhona, ne voi hienontaa kaulimella puhdasta, kovaa alustaa vasten tai tarkoitukseen sopivalla silppurilla.


NETTISIVUT MOBIILIAIKAAN

Eilamarin nettisivut on saatu vihdoin päätelaitteen mukaan skaalautuvaan muotoon. Pöytäkoneversio on edelleen myös olemassa. Koska sivujen rakenne on päätelaitteesta riippuen hieman erilainen, voi sisällöissä esiintyä päällekkäisyyttä eri sivuillla. Jos etsit sivuiltamme jotain, mutta et löydä, kuulisimme siitä mieluusti!

Meidät tavoittaa edelleen sähköpostitse, puhelimitse ja Whatsappin kautta. Nopeimmin vastauksen saa yleensä soittamalla. Huomioithan, että myymälän puhelin ei kulje kenenkään mukana ja siksi siihen tulleita viestejä ei lueta aina ihan heti. Tämänkin vuoksi soittaminen on useimmiten kätevin tapa ottaa yhteyttä ja varmistaa että viesti löytää perille samana päivänä.


EILAMARI KIITTÄÄ RUUSUISTA, MUTTA RISUJAKIN SAA ANTAA!

Arvostamme hyvien kokemusten jakamista ja vielä sitäkin enemmän pidämme rehellisestä palautteesta, jota toivomme saavamme teiltä, arvoisat asiakkaamme, ihan vanhanaikaisesti soittamalla, viesteillä, sähköpostilla tai vaikka postikortilla. Erityisen mielellämme kuulemme asioista, joissa meillä on parantamisen varaa tai jotka ovat olleet pettymys. Saa meitä edelleen myös kehua. - Lämmin kiitos ylistävästä palautteesta, jota on suuri ilo ja kunnia lukea yhteisissä kahvihetkissä leipomolla!

Jos palaute koskee tiettyä ostamaanne tuotetta, alkää lähettäkö tuotetta meille ilman pyyntöä, vaan ottakaa siitä ja etiketistä kuva ja laittakaa se meille joko tekstiviestin tai sähköpostin liitteenä tai Whatsapp-sovelluksen kautta. Mikäli haluatte vastauksen palautteeseen, toivomme että liitätte yhteydenottoonne myös puhelinnumeronne. Emme milloinkaan luovuta asiakkaidemme tai yhteyttä ottaneiden henkilöiden yhteystietoja eteenpäin kysymättä siihen ensin lupaa asianosaiselta.

Leipomo Eilamari ei ole Facebookissa. Sosiaalisessa mediassa meitä pitävät esillä asiakkaamme ja osa jälleenmyyjistämme. Teimme tämän linjauksen jo aloittaessamme ihan siksi, että haluamme keskittyä leipomiseen.

Eilamari 2018 | All Rights Reserved | Webdesign by Grafiini | Powered by Kryptoniitti