Ajankohtaista

23.4.2021

UUSIA JÄLLEENMYYJIÄ

Eilamari-tuotteiden saatavuus pääkaupunkiseudulla on hivenen parantunut. Vantaalla tuotteitamme myy nyt myös K-Supermarket Lasihytti, Itä-Helsingissä K-Supermarket Myllypuro ja keskustassa MUJI, jolla on hapankorppujamme ja Marin murokeksejä myös verkkokauppamyynnissä. K-Market Rekolasta löytyy myös kuivatuoteitamme.

Rauman suunnalla tuotteitamme on ollut jo jonkin aikaa saatavana myös K-Market Monnankadulta ja K-Supermarket Arenasta täyden valikoiman Ruokapuoti Lumon lisäksi.

27.2.2021

UUDET TOIMITUSREITIT JA MAANANTAI LEIVONTAPÄIVÄKSI 1.3. ALKAEN

Vastataksemme paremmin tuotteidemme kasvaneeseen kysyntään Leipomo Eilamarin omien kuljetusten reitit muuttavat maaliskuun alussa. Samalla jälleenmyyjien viikon ensimmäiset postitse saapuvat tuoretuotteet on mahdollista tilata tiistaiaamuna saapuviksi. Maanantaina on mahdollista postittaa myös rajoitettu erä kimppatilauksia. Maanantain leivontaan tilaus tulee jättää pe klo 16 mennessä.

Uudet reitit Turun ja Porin suuntaan korvaavat aikaisemmat vastaavat reitit. Poriin ajetaan lisäksi toinen reitti perjantaisin. Uutena tulee myös viikottainen toimitus torstaisin Tampereelle. Tiivistetysti leipomon omat kuljetukset ovat:
MA: Turku, Raisio ja Naantali (pääsääntöisesti ei kimppatilauksia)
TI: Säkylä, Eura, Rauma, Eurajoki, Pori, Nakkila (pääsääntöisesti ei kimppatilauksia)
KE: Turku, Raisio, Naantali
TO: Huittinen, Sastamala, Tampere
PE 1: Raisio, Turku, Salo, Lohja
PE 2: Säkylä, Eura, Harjavalta, Pori, Rauma

Reittimuutokset vaikuttavat myös joihinkin jälleenmyyjien tilausten saapumisaikoihin. Esimerkiksi Sastamalaan leivomme jatkossa torstaina ja leivät saapuvat sinne torstai-iltapäivänä, kun ne aikaisemmin leivottiin keskiviikkona ja ne olivat perillä torstaiaamuna. Tampereen kauppahalliin tulee viikottain kaksi toimitusta: tiistaiaamuna ja torstaina hieman ennen sulkemisaikaa. Toimituspäivät on päivitetty jälleenmyyjät-sivulle.


10.12.2020

LEIPOMON VÄKI LOMAILEE JOULUSTA LOPPIAISEEN

Varsin vaiheikas ja vauhdikas vuosi lähenee loppuaan. Leivomme vielä toista viikkoa normaalisti ja jouluviikolla tavallisesta poiketen myös maanantaina, jolloin meiltä lähtee vuoden viimeinen toimitus Helsingin suuntaan. Turkuun toimitamme leipää jouluviikolla ma-ke. Tiistaina ajetaan reitti Porin kautta Tampereelle ja noudot ovat mahdollisia leipomolta vielä keskiviikkona.

Lähestyvä joulu on tuonut meille pientä ruuhkaa, minkä vuoksi toivomme noutojen keskittämistä ensi viikolla loppuviikkoon perjantaille ja lauantaille. Uusia tilauksia tälle vuodelle mahtuu enää maltillinen määrä. Joulun sesonkituotteina leivomme Joululimppua ja Unelman piparkakkuja. Leipomolta noudettuna on saatavana piparitaikinaa, joka sopii myös vegaaneille. Perustaikinassa on jauhoina tattaria ja riisiä. Etukäteen tilaamalla teemme myös taikinaa, joka on valmistettu kokonaan ilman tattaria (riisistä) tai pelkästä tattarista. Piparitaikinaa ei toimiteta postitse.

Loppiaisen jälkeen palaamme leipomisten äärelle jälleen torstaina 7.1. ja silloin lähtevät matkaan myös vuoden 2021 ensimmäiset kimppatilaukset.

Kiitämme kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta ja toivotamme rauhallista ja maukasta joulunaikaa itse kullekin!


23.11.2020

UUSIA JÄLLEENMYYJIÄ

Eilamari-tuotteita saa nyt myös K-Supermarket Nummenpakasta Turussa, K-Market Rauhankadulta Helsingin Kruunuhaassa, K-Supermarket Arenasta Raumalta, Aito hyvän olon kauppa Nummelasta ja K-market Luotsipojasta Luvialta. Muut jälleenmyyjämme löytyvät jälleenmyyjät-alasivulta.


3.9.2020

SYYSKUU ON SYNTTÄRIKUU!

Leipomo Eilamarin 10. toimintavuosi käynnistyi virallisesti kuun vaihtuessa syyskuuksi. Leipomon taustalla olevalla osakeyhtiöllä on ikää vasta reilut kuusi vuotta, sillä leipomotoimintamme alkoi syksyllä 2011 ensin Eilan ja Marin toiminimien pyörittämänä. Näistä tosin vain Eilan Makaronipora näkyi asiakkaille - nimittäin laskuttavana yrityksenä.

Vaikka yleisesti ottaen olemme pyrkineet keskittymään leipomiseen ja pitäytyneet tiukasti some-passiivisessa roolissa ja olleet muutenkin niukasti esillä missään, meistä oli elokuun Luontaisterveys-lehdessä artikkeli. Tervemenoa tutustumaan. Samassa lehdessä esittäytyy muutama muukin gluteeniton leipomo sekä tärkeimmät jauhotoimittajamme Virtasalmen Viljatuote ja Keskisen mylly. Olemme iloisia ja kiitollisia hyvin sujuvasta yhteistyöstä heidän kanssaan. Muille toimijoille puolestaan kiitos kuuluu kaikkien meidän gluteenittomien (ja maidottomien) tuotteiden käyttäjien elämän helpottamisesta ja sulostuttamisesta. On hienoa, että meitä on monia toimijoita, joilla on kaikilla omat vahvuutemme ja erikoisuutemme. Me pyrimme jatkossakin tekemään ennen kaikkea maukkaita hapanleipiä. Tai, kuten nykyisin hieman korvaan särähtäen sanotaan, hapanjuurileipiä. Niitä onkin kertynyt aika monta alkuperäisten Hertan ja Ruudun sekä kuriositeetiksi oletetun Tapion rinnalle.


17.8.2020

EILAMARI-TUOTTEITA CM SASTAMALAAN TORSTAISIN

Eilamari-tuotteiden ensimmäinen erä hävisi salamannopeasti Citymarketin leipätiskistä. Uusi hieman isompi erä tuotteitamme saapuu jälleen torstai aamuna. Valikoimatoiveita voi jättää leipäosastolle.


21.7.2020

TURUN CM LÄNSIKESKUS UUSI JÄLLEENMYYJÄ

Eilamari-tuotteita on tästä päivästä lähtien saatavilla myös Länsikeskuksen Citymarketista. Toimitukset ovat iltaisin ti, to ja pe. Hyllystä löytyy tuoreleipien lisäksi myös kielen mennessään vieviä Marin murokeksejä sekä Kulkurin korppuja.


15.6.2020

TERVETULOA RETKELLE JA LEIPÄOSTOKSILLE YLÄNEELLE

Kesälomakausi on käynnistynyt lämpimänä ja leipomon väki toivottaa teidät sydämellisesti tervetulleiksi Yläneelle ja myymäläämme. Vakioväkemme nauttii kesästä tänä vuonna vuorotellen, limittäin ja lomittain. Reippaat ja osaavat kesätuuraajamme hoitavat lomailijoiden osuuden siten, että leipomon toiminta pyörii tavalliseen tapaan läpi kesän.

Jos tulette pidemmän matkan takaa ja teillä on leipätoiveita, laittakaa viestiä tai soittakaa vähän etukäteen (mieluiten edellisenä iltana) niin voimme leipoa juuri sitä mitä toivotte. Toki tämä koskee myös lähempää tulijoita! Olemme varautuneet myös yllätysviereisiin, mutta ihan kaikkia toiveita emme pysty ennakoimaan ilman apuanne, vaikka kovasti yritämmekin.

Ja on täällä muutakin koettavaa kuin tuoretta leipää! Suosittelemme piipahdusta kotiseutumuseossa, jossa on juhannuksen jälkeen myös lähialueen kästiyöläisten taidonnäytteitä myynnissä, pulahdusta Pyhäjärvessä ja oman kylän palvaamon makkaran käristystä jollakin lukuisista alueen laavuista luontopolkujen varrella. Vegempiä vaihtoehtoja löytyy leipomon lisäksi lähikauoistamme ja Koivikon puutarhalta.


22.3.2020:

EILAMARI-TUOTTEITA SAATAVANA SEKÄ KAUPOISTA ETTÄ POSTITSE KOTIOVELLE

Leivomme edelleen tavalliseen tapaan ja tuotteitamme voi tilata postitse tai käydä hakemassa tutuilta jälleenmyyjiltä. Joillakin jälleenmyyjillä on poikkeuksellisia aukioloaikoja, minkä vuoksi tilanne kannattaa tarkistaa ennen hakumatkaa sosiaalisen median kanavista tai yritysten nettisivuilta. Kotiin toimitettavien tilausten tilausohjeet löytyvät näiltä nettisivuilta kohdasta Jälleenmyyjät > Kimppatilaus.

Kotiin tuotavat tilaukset tuodaan ovelle, soitetaan ovikelloa ja odotetaan pienen matkan päässä että vastaanottaja tulee ottamaan lähetyksen vastaan. Puhuminen on tietenkin sallittua, mutta vältetään kosketusetäisyydelle tulemista! Postikaan ei ota lähetyksestä vastaanottajan kuittausta.


13.3.2020:

LEIPOMO EILAMARIN KEVÄT ON TOIVOA TÄYNNÄ - KORONASTA HUOLIMATTA!

Leipomon toiminta jatkuu toistaiseksi aivan normaalisti eli tuotteitamme on saatavana sekä jälleenmyyjien kautta että kotiin toimitettuna. Leipää on siis mahdollista saada, vaikka olisitte kotona korona-karanteenissa.

Postitse tuotavissa paketeissa on kuitenkin pieni käytänteen muutos. Posti on ilmoittanut, että kotiintuotavista paketeista ei oteta kuittausta asiakkaalta ja paketin toimittaja laskee paketin oven taakse odottamaan vastaanottajaa eikä ojenna sitä käteen, kuten tavallisesti. Tuoja pyrkii myös pitämään parin metrin etäisyyden vastaanottajaan, jotta virukset ja muut taudinaihettajat eivät tarttuisi.


10.3.2020

UUSIA TUOTTEITA

Säännöllisesti leivottavien tuotteiden listalle on tänä keväänä nostettu hapanleipä nimeltä Toivo. Ankkurikuvioitua Toivoa on saatavana neljän kappaleen ja kilon pakkauksissa sekä kimppatilauksiin että jälleenmyyjien kautta.

Aurinkoinen kevätuutuus, josta oli päivitys aikaisemmin, on iloisen keltainen hapanleipä Aino, joka valmistetaan luomumaissijauhosta ja riisistä. Lisänä on vain psylliumia ja vuorisuolaa. Etiketti leipään on vielä työn alla, mutta periaatteessa Eväkkään ja Puusepän tapaan eväsleiväksi mainionmuotoista Ainoa on jo saatavana. Maaliskuun ajan neljän kappaleen pikkupussia myydään tutustumishintaan 5 euroa/pussi.


UUSI JÄLLEENMYYJÄ TAMPEREEN KAUPPAHALLISSA

Eilamari-tuotteiden jälleenmyynti Tampereen kauppahallissa siirtyy 3.10. alkaen Vallius Vihannespuotiin. Tuoreleipien lisäksi Valliukselta saatavana myös Eilamarin hapankorppuja.


KULJETUSREITTIMME UUDISTUIVAT

Olemme elokuun alusta ajaneet Porin suuntaan joka keskiviikko aiemman joka toisen viikon sijaan. Reitti kulkee Säkylän, Euran, Rauman ja Eurajoen kautta ja jatkaa Porista Ulvilan kautta Harjavaltaan ja sieltä Yläneelle. Samalla tuotteidemme saatavuus paranee Porissa, sillä tuotteet tulevat myös Puuvillan Citymarketin valikoimaan.

Torstain lisäksi toimitusreittimme kulkee myös tiistaisin Naantaliin, missä tuotteitamme on K-Supermarket Ukko-Pekan valikoimassa.

K-Supermarket Lietoriin toimituksemme ovat torstaisin. Kupittaa Citymarkettiin ja Myllyn Prismaan toimitamme leipää kolme kertaa viikossa ti, to, pe.


PULLAA KIMPPATILAUKSIIN POSTITSE

Olemme lisänneet kimppatilaussivulle Kanelipullan ja Vaniljasolmun 10 kappaleen pusseina. Olemme ensisijaisesti ruokaleivän leipojia ja sen vuoksi leipätilausten ruuhkautuessa voimme ajoittain joutua jättämään pullat kokonaan leipomatta ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli haluatte, että pullat toimitetaan jälkitoimituksena, laittakaa siitä tieto tilaukseenne. Erillisten toimitusten toimitusmaksut määräytyvät toteutuneen tilauksen mukaisesti.

Emme valitettavasti pysty toimittamaan pullaa jälleenmyyjille.


KORPPUJAUHOAINES MAIJAN MURUSET

Meiltä on ajoittain kyselty sekä krutonkeja että korppujauhoja. Nyt niitä saa, tosin näin alkuun hieman rajoitetusti.

Maijan muruset on korppujauhoaines, jota voi käyttää hyvin moneen tarkoitukseen. Se on mainio korppujauhon korvike, jota voi lisätä liotettuna vaikkapa murekkeisiin tai lihapullataikinaan tai poimia isompia paloja keiton tai salaatin sekaan. 

Tuote valmistetaan tattaria, luomumaissia, riisiä, psylliumia ja vuorisuolaa sisältävästä hiivaleivästä kevyesti paahtamalla ja murskaamalla. Jos murusia haluaa käyttää korppujauhona, ne voi hienontaa kaulimella puhdasta, kovaa alustaa vasten tai tarkoitukseen sopivalla silppurilla.


NETTISIVUT MOBIILIAIKAAN

Eilamarin nettisivut on saatu vihdoin päätelaitteen mukaan skaalautuvaan muotoon. Pöytäkoneversio on edelleen myös olemassa. Koska sivujen rakenne on päätelaitteesta riippuen hieman erilainen, voi sisällöissä esiintyä päällekkäisyyttä eri sivuillla. Jos etsit sivuiltamme jotain, mutta et löydä, kuulisimme siitä mieluusti!

Meidät tavoittaa edelleen sähköpostitse, puhelimitse ja Whatsappin kautta. Nopeimmin vastauksen saa yleensä soittamalla. Huomioithan, että myymälän puhelin ei kulje kenenkään mukana ja siksi siihen tulleita viestejä ei lueta aina ihan heti. Tämänkin vuoksi soittaminen on useimmiten kätevin tapa ottaa yhteyttä ja varmistaa että viesti löytää perille samana päivänä.


EILAMARI KIITTÄÄ RUUSUISTA, MUTTA RISUJAKIN SAA ANTAA!

Arvostamme hyvien kokemusten jakamista ja vielä sitäkin enemmän pidämme rehellisestä palautteesta, jota toivomme saavamme teiltä, arvoisat asiakkaamme, ihan vanhanaikaisesti soittamalla, viesteillä, sähköpostilla tai vaikka postikortilla. Erityisen mielellämme kuulemme asioista, joissa meillä on parantamisen varaa tai jotka ovat olleet pettymys. Saa meitä edelleen myös kehua. - Lämmin kiitos ylistävästä palautteesta, jota on suuri ilo ja kunnia lukea yhteisissä kahvihetkissä leipomolla!

Jos palaute koskee tiettyä ostamaanne tuotetta, alkää lähettäkö tuotetta meille ilman pyyntöä, vaan ottakaa siitä ja etiketistä kuva ja laittakaa se meille joko tekstiviestin tai sähköpostin liitteenä tai Whatsapp-sovelluksen kautta. Mikäli haluatte vastauksen palautteeseen, toivomme että liitätte yhteydenottoonne myös puhelinnumeronne. Emme milloinkaan luovuta asiakkaidemme tai yhteyttä ottaneiden henkilöiden yhteystietoja eteenpäin kysymättä siihen ensin lupaa asianosaiselta.

Leipomo Eilamari ei ole Facebookissa. Sosiaalisessa mediassa meitä pitävät esillä asiakkaamme ja osa jälleenmyyjistämme. Teimme tämän linjauksen jo aloittaessamme ihan siksi, että haluamme keskittyä leipomiseen.

Eilamari 2018 | All Rights Reserved | Webdesign by Grafiini | Powered by Kryptoniitti