Leipomon myymälä on muuttanut toukokuussa 2021 uusiin tiloihin Yläneellä. Olemme nyt aivan kylän keskustassa lähes torin kulmalla.

Talvikaudella myymälämme palvelee arkisin myös muina kuin yllä mainittuina aikoina sopimuksen mukaan. Toivomme että otatte meihin yhteyttä joko saavuttuanne Yläneelle tai mieluusti jo edellisenä iltana niin olemme varmemmin paikalla. Aamulla meitä voi olla vaikea tavoittaa. Kannattaa siis soittaa tai laittaa viesti vaikka vähän myöhäänkin, jotta vältytte turhalta odotukselta.

Myymälässä on tarjoalla runsas valikoima Eilamari-tuotteita: tuoreena, kuivatuotteina, jauhoseoksina, leivontasetteinä ja rajoitettusti pakasteena sekä koe-eriä. Tarjolla on myös kakkoslaatua, mikäli sellaista on syntynyt. Sitä toki pyrimme kaikin keinoin välttämään.  Myös muiden valmistajien tarjolla olevat tuotteet ovat gluteenittomia, maidottomia ja soijattomia. Voitte myös esittää tuotevalikoimaan toiveita.