Korppujauhot

Tuttuja ja turvallisia Eilamarin leipiä on saatavana jälleen uudessa muodossa eli kuivattuina ja jauhettuina. Näistä hiivaleivistä valmistettavia Yläneläisen korppujauhoja on saatavana myös jälleenmyyntiin. Hapankorppujauhoissa ei toistaiseksi ole viivakoodeja ja ne ovat sen vuoksi myynnissä vain myymälässämme ja tietysti suoraan kotiin tilattaessa.

UUTUUS: Korppujauhoperhe!

Ei vain yksi korppujauho, vaan kokonainen korppujauhoperhe!

Olemme tuomassa markkinoille hävikin hallinnasta syntyneen tuoteperheen, jossa kutakin tuoreleipäämme vastaa oma korppujauhonsa, sillä raaka-ainerajoitteet eivät rajoitu vain tuoreleipien syömiseen. Korppujauhomme sopivat perinteiseen tapaan murekkeiden ja lihapullataikinoiden jatkeeksi, leivityksiin, kuorrutuksiin ja hapanleivistä valmistetut myös suolaisten piiraiden pohjaksi. Niiden avulla valmistuu maittava piiras vaikka koko seurueelle turvallisesti gluteenittomana ja maukkaana.

Ensimmäisenä valikoimaan jauhoimme erän Yläneläisen ja Eväkkään korppujauhoa. Seuraavana oli vuorossa maissiton Naapuri.

Korppujauho ja Hapankorppujauho myydään 250 gramman paperipussissa. Valmistusaineet ovat täsmälleen samat kuin tuoreleivissä.