Leipomo Eilamari toimii kahdessa erillisessä rakennuksessa Yläneellä, Haverintien varrella. Varsinainen ja vanha tuttu leipomo, leipomon väen kesken ylätalo, keskittyy varsinaiseen leivontaan ja ennakkotilausten pakkaamiseen ja toimittamiseen. Olemme käyttäneet yrityksemme virallisena osoitteena rakennuksen rinnakkaisosoitetta Koulutie 1, mutta talo löytyy myös osoitteella Haverintie 18B. Sieltä ei ole enää mahdollista ostaa tuotteita. Toinen uusi tilamme eli alatalo sijaitsee osoitteessa Haverintie 3. Siinä on myös on myymälämme. Sinne on hieman helpompi myös tulla niin jalkaisin kuin autollakin.

Alatalon pihassa kannattaa katsoa jalkoihinsa, sillä piha on kuoppainen, ja asfaltoitu. Sateen sattuessa pihaan tulee myös lätäköitä. Ne eivät ole syviä, mutta kenkänsä ja sukkansa niissä saa silti kasteltua. Kuopat ovat muisto 90-luvun lamasta. Silloin ei tarvittu maskeja, mutta nenäliinoja vähintään yhtä paljon kuin nyt.