Eilamari  -  kunnon hapanleipää vuodesta 2011
[vain gluteeni puuttuu]
Leipa__776_vakka_netti.jpg

Leipomo Eilamari on erikoistunut Suomen kansallisruoan eli rukiisen hapanleivän gluteenittomiin versioihin. Tuotteissamme ei käytetä ruista, vaikka maun perusteella sitä voi olla vaikea uskoa. Valikoimastamme löytyy hiivattomien hapanleipien lisäksi hapankorppuja, hiivaleipiä sekä joitakin makeita leivonnaisia ja kuivatuotteita.

Tuotteitamme on saatavana jälleenmyyjiltä eri puolilta Suomea tai niitä voi tilata postipakettina suoraan kotiin, kuten tähänkin saakka. Tarkemmin tilaamisesta sivulla Kimppatilaus.

Tervetuloa myös myymäläämme osoitteessa Haverintie 3, 21900 Yläne! Ilmoitettujen aukioloaikojen lisäksi palvelemme aina arkisin kun olemme paikalla tai paikkakunnalla.

Eilamari-tuotteet valmistetaan täysin gluteenittomista, vehnättömistä ja kaurattomista raaka-aineista. Kaikki tuotteemme ovat lisäksi soijattomia ja maidottomia (eivät sisällä mitään nautaperäistä). Tämän vuoksi Eilamari-tuotteet ovat aina turvallisia keliaakikoille ja ne sopivat myös vegaaneille ja fodmap-ruokavalioon paria poikkeusta lukuunottamatta.

Viralliseen oivallisuuteemme pääset
tutustumaan täältä: Oiva-raportti


Eilamari 2018 | All Rights Reserved | Webdesign by Grafiini | Powered by Kryptoniitti